Huawei sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor cu o ofertă 1+1 la căştile FreeBuds 3; Avem și o variantă roșie

2.681 ori
<b>Huawei sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor cu o ofertă 1+1 la căştile FreeBuds 3; Avem și o variantă roșie</b>Huawei a anunţat astăzi o ofertă specială de Ziua Îndrăgostiţilor la căştile FreeBuds 3. Astfel, la achiziţionarea unei perechi de căşti de acest tip între 1 februarie şi 29 februarie, a doua pereche vine

Huawei a anunţat astăzi o ofertă specială de Ziua Îndrăgostiţilor la căştile FreeBuds 3. Astfel, la achiziţionarea unei perechi de căşti de acest tip între 1 februarie şi 29 februarie, a doua pereche vine cu reducere de 50%. Pe lângă variantele existente căştile vor sosi şi pe roşu, la fix pentru Valentine's Day, Dragobete şi 1 martie.

Huawei FreeBuds 2

Oferta pentru căştile Huawei FreeBuds 3 se aplică la Huawei Experience Store Băneasa Shopping City, dar şi Huawei Experience Store AFI Cotroceni Mall, cât şi la nivel naţional, în magazinele partenere. Căştile mai vin şi în variante de culoare albă sau neagră. Au o cutie de transport şi încărcare rapidă, care le extinde autonomia la peste 20 de ore. În plus, faţă de concurenţă, căştile FreeBuds 3 vin cu anulare activă a zgomotului de fond, activată prin apăsarea căştii stângi pe zona tactilă.

Huawei FreeBuds 2

Există şi o aplicaţie specială de anulare a zgomotului care reglează frecvenţele anulate şi îţi permite să auzi o parte din sunetele din jur. Designul căştilor este de tip open fit, cu o curbă rotunjită potrivită canalului auditiv uman. Accesoriul are la bord cipul Kirin A1 şi oferă un volum ridicat şi un bas solid. Permite şi realizarea de apeluri şi integrează microfoane de calitate, care pot suprima şi reduce efectul vântului, chiar şi când alergaţi sau pedalaţi pe bicicletă.

Căştile se pot încărca pe fir sau wireless, iar o încărcare de 30 de minute wireless aduce 6 ore de playback muzical. Căştile costă în jur de 800 lei pe Huawei Mobile Store, eMAG şi Orange.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×