Huawei Nova 5z apare într-un poster și vine cu o cameră foto pătrată în spate

1.492 ori
<b>Huawei Nova 5z apare într-un poster și vine cu o cameră foto pătrată în spate</b>Simultan cu apariția zvonului potrivit căruia Huawei Nova 6 urmează a avea o variantă 5G, apare iată și un teaser proaspăt pentru un nou telefon din seria Nova 5. După cum aflați încă din titlu, este vorba despre Huawei

Simultan cu apariția zvonului potrivit căruia Huawei Nova 6 va avea o variantă 5G, apare iată și un teaser proaspăt pentru un nou telefon din seria Nova 5. După cum aflați încă din titlu, este vorba despre Huawei Nova 5z, un smartphone ce își dezvăluie design-ul și o parte dintre specificații.

Huawei Nova 5z

Pe seama imaginii ce poate fi admirată mai sus remarcăm faptul că Nova 5z seamănă mult de tot cu Nova 5i Pro. Are același ecran cu decupaj bulină în colțul din stânga pentru camera selfie, dar și același modul pătrat pentru camera foto în spate. Din teaser aflăm că smartphone-ul va avea un setup quad-camera cu senzor principal de 48 mpx ce va livra fotografii detaliate prin tehnologia Pixel Bining.

Alături primim un senzor ultra-wide de 8 mpx, unul macro de 2 mpx și nu în ultimul rând un senzor de 2 mpx pentru bokeh. Revenind la camera selfie, aceasta va fi o unitate de 32 mpx. Un alt detaliu dezvăluit aici este acela că telefonul dispune de procesor HiSilicon Kirin 810. Până aici totul sună identic cu ce primim pe Nova 5i pro, astfel că nu ar fi exclus să fie vorba despre un rebranding.

Aflăm exact cum stau lucrurile pe data de 21 octombrie atunci când telefonul devine oficial! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×