Huawei va intra pe piaţa laptopurilor cu seria MateBook, ce ar urma să debuteze la MWC 2016

Autor:  | Publicat în:  Huawei 893 ori
<b>Huawei va intra pe piaţa laptopurilor cu seria MateBook, ce ar urma să debuteze la MWC 2016</b>Mutarea logică pentru orice companie care creşte este extinderea şi exact acest lucru pare a-l face Huawei. După un an 2015 &icirc;n care a v&acirc;ndut peste 100 de milioane de telefoane, &icirc;n 2016 firma e gata să treacă la notebookuri pentru...

Mutarea logică pentru orice companie care creşte este extinderea şi exact acest lucru pare a-l face Huawei. După un an 2015 în care a vândut peste 100 de milioane de telefoane, în 2016 firma e gata să treacă la notebookuri pentru început.

Surse apropiate de compania chineză afirma că aceasta va prezenta o nouă gamă de laptopuri la MWC 2016, sub numele de MateBook. Având în vedere trendurile din ultima vreme, aş spune că Huawei va realiza probabil un 2 în 1 sau convertibil, în genul celor prezentate la CES. Singurul lucru pe care îl ştim sigur, în afară de denumire e faptul că noile terminale vor sosi cu procesoare Intel Core i.

Probabil vom vedea Windows 10 ca OS pe noile modele şi trebuie menţionat că Huawei a brevetat brandul MateBook anul trecut, deci pregăteşte de ceva vreme laptopurile. Piaţa PC se afla în picaj de multă vreme, dar cea de laptopuri a cunoscut o revenire în ultimul an. Mă aştept ca primul MateBook să fie o clonă de Surface Pro sau chiar Surface Book, la un preţ mai accesibil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×