Huawei va intra pe piaţa laptopurilor cu seria MateBook, ce ar urma să debuteze la MWC 2016

Autor:  | Publicat în:  Huawei 943 ori
<b>Huawei va intra pe piaţa laptopurilor cu seria MateBook, ce ar urma să debuteze la MWC 2016</b>Mutarea logică pentru orice companie care creşte este extinderea şi exact acest lucru pare a-l face Huawei. După un an 2015 &icirc;n care a v&acirc;ndut peste 100 de milioane de telefoane, &icirc;n 2016 firma e gata să treacă la notebookuri pentru...

Mutarea logică pentru orice companie care creşte este extinderea şi exact acest lucru pare a-l face Huawei. După un an 2015 în care a vândut peste 100 de milioane de telefoane, în 2016 firma e gata să treacă la notebookuri pentru început.

Surse apropiate de compania chineză afirma că aceasta va prezenta o nouă gamă de laptopuri la MWC 2016, sub numele de MateBook. Având în vedere trendurile din ultima vreme, aş spune că Huawei va realiza probabil un 2 în 1 sau convertibil, în genul celor prezentate la CES. Singurul lucru pe care îl ştim sigur, în afară de denumire e faptul că noile terminale vor sosi cu procesoare Intel Core i.

Probabil vom vedea Windows 10 ca OS pe noile modele şi trebuie menţionat că Huawei a brevetat brandul MateBook anul trecut, deci pregăteşte de ceva vreme laptopurile. Piaţa PC se afla în picaj de multă vreme, dar cea de laptopuri a cunoscut o revenire în ultimul an. Mă aştept ca primul MateBook să fie o clonă de Surface Pro sau chiar Surface Book, la un preţ mai accesibil.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×