Sony pregătește o conferință de presă pentru MWC 2016; evenimentul va avea loc pe 22 februarie

810 ori
<b>Sony pregătește o conferință de presă pentru MWC 2016; evenimentul va avea loc pe 22 februarie</b>Cu un show CES 2016 &icirc;ncheiat de ceva zile bune, este vremea să ne &icirc;ndreptăm atenția către un alt t&acirc;rg la fel de important ce va avea loc &icirc;n Barcelona &icirc;n perioada 22 - 25 februarie. Este vorba despre Mobile World Congress,...

Cu un show CES 2016 încheiat de ceva zile bune, este vremea să ne îndreptăm atenția către un alt târg la fel de important ce va avea loc în Barcelona în perioada 22 - 25 februarie. Este vorba despre Mobile World Congress, un eveniment ce adună laolată companii mari din industria tech: LG, Samsung, HTC, Lenovo, Qualcomm.

În lista de participanți se află și Sony, producător de origine japoneză ce a început a distribui invitațiile pentru conferința din cadrul MWC 2016. Din imaginea de mai sus, remarcăm faptul că această conferință de presă va avea loc chiar în ziua deschiderii, pe data de 22 februarie la ora 9:30 (ora României).

Deși invitația nu oferă indicii cu privire la produsele ce urmează a fi prezentate, trebuie să ne așteptăm la noi smartphone, dar și la o tabletă. Nu este exclusă nici lansarea unui nou smartwatch, categorie de produse foarte populare la ora actuală. Un device mobil ce ar putea debuta aici, este Xperia C6 Ultra, model ce a avut parte de câteva leak-uri anterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×