Iată cum se descurcă smartphone-ul Ulefone Metal în cadrul testului benchmark AnTuTu

1.151 ori
<b>Iată cum se descurcă smartphone-ul Ulefone Metal în cadrul testului benchmark AnTuTu</b>Cei de la Ulefone decid să ne prezinte astăzi rezultatele smartphone-ului Metal din cadrul testului benchmark AnTuTu - terminal recent anunțat ce sosește pe piață ca un rival mai arătos pentru modelul Vernee Thor. Ei bine, observăm că se obțin aici

Ulefone Metal este unul dintre smartphone-urile recent anunțate pe piața din China, terminal rival pentru Vernee Thor care beneficiază în plus de o carcasă metalică. Până la dezvăluirea prețului de comercializare și demararea vânzărilor, compania producătoare decide să ne prezinte astăzi rezultatele telefonului din cadrul celui mai popular test benchmark, și anume AnTuTu.

Ulefone Metal

Ei bine, sunt obținute 38.904 puncte aici, un scor similar cu cel avut și de către modelul rival mai sus amintit. Așadar, ni se promite o experiență hardware echilibrată, compania susținând și faptul că telefonul poate rula jocuri consumatoare de resurse, cum este cazul unor titluri ca Modern Combat 5, respectiv Real Racing 3.

Ulefone Metal AnTuTu

Vă reamintim că telefonul celor de la Ulefone vine cu un display HD de 5 inch, cu un procesor octa-core MediaTek MT6753 pe 64-bit tactat la o frecvență de 1.3 GHz și alături de un chip grafic Mali-T720. Avem 3 GB memorie RAM la bord, și 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Mai multe informații despre Ulefone Metal puteți găsi pe site-ul ulefone.com, și tot de aici puteți participa la un giveaway special! 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×