Ulefone oferă detalii despre procesul de producție al carcasei noului smartphone Metal; telefon cu 3 GB RAM

1.227 ori
<b>Ulefone oferă detalii despre procesul de producție al carcasei noului smartphone Metal; telefon cu 3 GB RAM</b>Cei de la Ulefone revin astăzi cu informații prețioase referitoare la procesul de producție al carcasei metalice pe care o regăsim în cazul noului smartphone initulat Metal. Acest terminal va fi disponibil curând la precomandă, dar între timp compania

Vă informam ieri prin intermediul unui articol despre faptul că Ulefone tocmai ce a anunțat oficial un nou smartphone de buget numit Metal - telefon care după cum și denumirea sa ne indică, sosește într-o carcasă complet metalică. Compania chineză ține să ne prezinte astăzi detalii despre cum a fost dezvoltată această carcasă și ce materiale au intrat în componența sa pentru a-l face cu adevărat un terminal rezistent și arătos în același timp.

Ulefone Metal

Ei bine, s-a folosit aici tehnica de tăiere a metalului denumită CNC - carcasa fiind compusă din 3 secțiuni. Aflăm că panoul spate este realizat dintr-o placă de aliaj magneziu-aluminiu tocmai pentru a păstra aspectul natual al metalului, pe când partea superioară și cea inferioară sunt realizate din plastic ce imită metalul în cauză cu scopul de a oferi o mai bună recepție a semnalului.

Ulefone Metal

De asemenea, acest panou spate a fost șlefuit prin sablarea cu nisip pentru oferirea unei suprafețe fină și netedă. Și părțile din plastic beneficiază de o textură mată pentru a se potrivi cu panoul metalic. În plus, carcasa telefonului beneficiază de o mică curbură ce face ca grip-ul să fie unul confortabil.

Ulefone Metal

Vă amintim că Ulefone Metal vine cu un display de 5 inch (1280 x 720 pixeli), cu un procesor octa-core MediaTek MT6753 și cu 3 GB memorie RAM la pachet. Avem 16 GB spațiu de stocare flash + slot microSD, o cameră foto principală Sony IMX149 de 8 megapixeli, un scanner de amprente și o baterie de 3050 mAh. Ulefone nu a dezvăluit încă prețul de comercializare, și vă invită pe voi să ghiciți acest detaliu accesând pagina ulefone.com de aici.

Compania va oferi mai apoi o serie de terminale Ulefone Metal drept premiu, cel mai probabil printr-o tragere la sorți din lista participanților ce și-au dat cu părerea referitor la prețul noului telefon. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×