Iată la ce ne putem aștepta de la evenimentul HTC ce va avea loc pe data de 8 octombrie

1.026 ori
<b>Iată la ce ne putem aștepta de la evenimentul HTC ce va avea loc pe data de 8 octombrie</b>Așa cum am aflat acum ceva timp, HTC urmează să lanseze noi produse în cadrul unui eveniment programat pentru data de 8 octombrie. Printre device-urile pe care le-am putea vedea pe scenă se numără atât Re Camera, o cameră video rivală pentru...

Așa cum am aflat acum ceva timp, HTC urmează să lanseze noi produse în cadrul unui eveniment programat pentru data de 8 octombrie. Printre device-urile pe care le-am putea vedea pe scenă se numără atât Re Camera, o cameră video rivală pentru GoPro, cât și smartphone-ul HTC One (M8 Eye).

în timp ce Re Camera și-a făcut deja apariția în cadrul unor teasere HTC, aceasta dezvăluindu-și forma de cilindru, despre modelul HTC One (M8 Eye) încă nu se știu toate detaliile. Potrivit unor zvonuri ajunse de curând pe web, M8 Eye va aduce un display Full HD de 5.2 inch și un senzor foto DUO de 13 megapixeli.

Totodată, pe lângă aceste noi produse, am putea vedea și un smartwatch HTC, sau de ce nu chiar și tableta Nexus 9, device realizat în colaborare cu cei de la Nexus. Dacă în cazul primelor două terminale suntem siguri de lansarea acestora, în ceea ce privește un nou smartwatch HTC și tableta Nexus 9 nu putem afirma același lucru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×