Microsoft afirmă că Samsung Îi datorează 6.9 milioane de dolari În dobânzi

1.111 ori
<b>Microsoft afirmă că Samsung Îi datorează 6.9 milioane de dolari În dobânzi</b>Sunt sigur că știți că Microsoft primește câțiva dolari de fiecare dată când un telefon Android este vândut. Producătorii de terminale Android trebuie să plătească acest tribut către Microsoft, dar în cazul celor de la Samsung, lucrurile...

Sunt sigur că știți că Microsoft primește câțiva dolari de fiecare dată când un telefon Android este vândut. Producătorii de terminale Android trebuie să plătească acest tribut către Microsoft, dar în cazul celor de la Samsung, lucrurile stau diferit.

Compania din Redmond afirmă că în 2011 a fost negociat un contract special legat de brevete între MS și Samsung și o înțelegere separată pentru colaborarea companiilor. între timp Samsung a considerat acel contract încălcat și se va ajunge la proces. Problema e că Microsoft nu a primit banii, iar Samsung le-ar datora 6.9 milioane de dolari doar în dobânzile neplătite de anul trecut.

Samsung ar fi plătit deja 1 miliard de dolari către Microsoft pentru licențierea de brevete și asta in anul trecut, conform acelorași documente. Nu se știe dacă Samsung va contesta cererea dobânzii, dar având în vedere cât de mică e suma pentru gigantul asiatic, eu cred că o vor plăti fără probleme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×