IFA 2014: Sony lansează un atașament special pentru joystickul de PS4 și noile terminale Xperia

Autor:  | Publicat în:  Sony 980 ori
<b>IFA 2014: Sony lansează un atașament special pentru joystickul de PS4 și noile terminale Xperia</b>în lipsa succesului consolei PS Vita, Sony se orientează către gamingul pe mobil și tabletă, împrumutând elemente de control și gameplay de la consolele sale de succes. Astfel, după ce am aflat că Xperia Z3 și Xperia Z3 Tablet Compact vor avea...

în lipsa succesului consolei PS Vita, Sony se orientează către gamingul pe mobil și tabletă, împrumutând elemente de control și gameplay de la consolele sale de succes. Astfel, după ce am aflat că Xperia Z3 și Xperia Z3 Tablet Compact vor avea suport Remote Play pentru PS4, acum descoperim și un accesoriu special pentru interacțiunea cu joystickul consolei.

în ce privește funcția Remote Play, serviciul a fost până acum disponibil doar pe PS Vita și atât. Folosindu-l, consola va detecta terminalul Z3 via WiFi și va permite atașarea unui controller wireless Dual Shock 4, folosind și accesoriul din imagini. E vorba despre GCM10 Game Control Mount. Veți putea folosi un terminal Z3 și că al doilea ecran pentru a vedea livestreamuri din jocuri.

GCM10 Game Control Mount

în plus, veți putea chatui cu prietenii voștri din PlayStation network  și în cazul în care vă întrebați, funcția e limitată doar la terminalele Z3. încă nu știm care e prețul acelui accesoriu pentru atașarea controllerului și dacă ma întrebați pe mine, el nu pare foarte ergonomic și e lansat mai degrabă pentru a rivaliza cu combo-ul Nvidia Shield Tablet + joystick.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×