IFA 2014: Sony anunță SmartWatch 3 și SmartBand Talk, noile sale purtabile din colecția toamnă-iarnă

891 ori
<b>IFA 2014: Sony anunță SmartWatch 3 și SmartBand Talk, noile sale purtabile din colecția toamnă-iarnă</b>Exact cum indicau predicțiile și scăpările de acum câteva zile, Sony a lansat la IFA 2014 noi purtabile, printre care și ceasul SmartWatch 3. Am asistat și la debutul lui Smartband Talk, o brățară ce permite realizarea de apeluri telefonice și...

Exact cum indicau predicțiile și scăpările de acum câteva zile, Sony a lansat la IFA 2014 noi purtabile, printre care și ceasul SmartWatch 3. Am asistat și la debutul lui Smartband Talk, o brățară ce permite realizarea de apeluri telefonice și vine cu ecran e-paper.

Sony SmartWatch 3 este primul terminal Android Wear al companiei japoneze, care se îndepărtează de precedentele modele SmartWatch, ce nu au avut succesul dorit. Aflați că acest ceas are un design unic, care implica diferite culori pentru cureaua sa. Specificațiile lui SmartWatch 3 includ un display de 1.6 inch cu rezoluție de 320 x 320 pixeli, un procesor quad core de 1.2 GHz, 4 GB stocare, 512 MB RAM și NFC.

Este inclusă și conectivitate GPS, Bluetooth, o baterie de 420 mAh și rezistența la apă cu rating IP68. Prețul acestui device ste de 230 de euro, iar SmartBand Talk este o brățară cu un display e-paper de 1.4 inch, un procesor ARM Cortex M4 de 32 bit, 2 MB memorie și rezistența la apă. Produsul se conectează la orice terminal cu Android 4.4 via NFC și Bluetooth. Prețul sau este destul de mare pentru ce oferă, 160 de euro.

Ambele modele de mai sus realizează apeluri telefonice.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×