IFA 2015: ASUS ZenFone Zoom debutează în Europa, vine cu o cameră cu zoom optic de 3X

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.161 ori
<b>IFA 2015: ASUS ZenFone Zoom debutează în Europa, vine cu o cameră cu zoom optic de 3X</b>&Icirc;n cadrul IFA 2015 din Berlin, ASUS a prezentat oficial smartphone-ul ZenFone Zoom, care acum va sosi şi pe piaţa din Europa. El a avut parte de o scurtă introducere &icirc;ncă de la CES la &icirc;nceputul acestui an şi a impresionat prin...

În cadrul IFA 2015 din Berlin, ASUS a prezentat oficial smartphone-ul ZenFone Zoom, care acum va sosi şi pe piaţa din Europa. El a avut parte de o scurtă introducere încă de la CES la începutul acestui an şi a impresionat prin camera sa cu zoom optic de 3X.

Acest model este cel mai subţire telefon cu zoom optic din lume, iar camera sa de 13 megapixeli vine şi cu stabilizare optică şi posibilitatea de mărire de 12x a imaginii. Se pot realiza şi prim planuri de la doar 5 cm, cu ajutorul unui mod de captură macro. ZenFone Zoom mai aduce şi un display Full HD de 5.5 inch şi are muchii cu grosime de doar 5 mm.

ASUS ZenFone Zoom

La interior se afla un procesor Intel Atom quad core, 4 GB RAM şi până la 128 GB stocare. ASUS a adăugat aici şi un buton fizic pentru cameră, plus opţiuni de reglare manuală a experienţei foto, cu setări precum balans de alb, viteza shutterului, expunere şi ISO. De asemenea, acest model are funcţia Super Resolution, care foloseşte 4 capturi de 13 megapixeli combinate pentru a genera o fotografie de 52 de megapixeli.

Aşteptăm şi un preţ oficial.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×