ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition: Design la modă pentru gameri şi nu numai

1.391 ori
<b>ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition: Design la modă pentru gameri şi nu numai</b>E uşor să arunci cuvinte ca "fashion" în ziua de azi pentru produse tech, pentru că ideea de "fashion" trece ca valul şi e vagă. Ce e sigur însă e că acele 500 de poligoane ale carcasei Drift Silver de pe acest telefon sar în ochi, oriunde aţi merge

E uşor să arunci cuvinte ca "fashion" în ziua de azi pentru produse tech, pentru că ideea de "fashion" trece ca valul şi e vagă. Ce e sigur însă e că acele 500 de poligoane ale carcasei Drift Silver de pe ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition sar în ochi, oriunde aţi merge. Gusturile sunt discutabile, astfel că mie îmi place acest design, dar lui Ervin nu.

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Inspirat de cristale acest capac spate are un efect 3D interesant şi dacă nu vă place poate fi înlocuit cu cel Carbon Night, inspirat din supermașinile din fibră de carbon. Telefonul măsoară 10.9 mm, deci e grosuţ pentru pretenţiile anului 2016, cu toate că are aceeaşi grosime şi greutate ca ZenFone 2 şi ZenFone 2 Laser (170 de grame).

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition

E un phablet mare, nu chiar uşor de folosit cu o singură mână, dar "făţos", cum se exprima de obicei traducătorii de filme americane când vor să zică arătos. Ca de obicei pentru un ZenFone 2, capacul spate e greu de înlăturat şi poţi pierde o unghie în acest proces. Aderența este OK şi masivitatea e acceptabilă la sesiunile lungi de gaming.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×