IFA 2015: Phableturile Lenovo Phab şi Phab Plus debutează în Berlin, cu diagonale apropiate de tablete mai degrabă

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.219 ori
<b>IFA 2015: Phableturile Lenovo Phab şi Phab Plus debutează în Berlin, cu diagonale apropiate de tablete mai degrabă</b>Lenovo nu a anunţat doar tablete şi telefoane pentru selfie la IFA 2015, ci şi phableturi cu diagonale mari, apropiate chiar de tablete. E vorba despre modelele Lenovo Phab şi Lenovo Phab Plus, pe care le puteţi admira mai jos. &nbsp; Lenovo Phab...

Lenovo nu a anunţat doar tablete şi telefoane pentru selfie la IFA 2015, ci şi phableturi cu diagonale mari, apropiate chiar de tablete. E vorba despre modelele Lenovo Phab şi Lenovo Phab Plus, pe care le puteţi admira mai jos.

Lenovo Phab este un terminal cu ecran 720p de 7 inch, cu panou IPS şi vine cu suport 4G LTE şi procesor quad core Snapdragon 410 64 bit, plus 1 GB RAM şi 16 GB stocare. El aduce şi slot microSD, o cameră principală de 13 MP, frontală de 5 MP şi o baterie de 4250 mAh. Phabletul măsoară 8.9 mm în grosime si rulează Android 5.0, iar preţul sau va fi de 179 de dolari. Telefonul are o carcasă din policarbonat, iar Phab Plus vine cu o carcasă unibody din metal.

Lenovo Phab Plus

Acelaşi Phab Plus optează pentru un chipset octa core Snapdragon 615, plus 2 GB RAM, un ecran Full HD de 6.8 inch şi conectivitate 4G LTE. Primim aceeaşi combinaţie de camere de pe Phab (13 MP/ 5 MP), dar şi o baterie de 3500 mAh, Android 5.0 şi totul la un preţ de 299 dolari. Ambele handseturi vor sosi în magazine în perioada sărbătorilor de iarnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×