IFA 2015: Phableturile Lenovo Phab şi Phab Plus debutează în Berlin, cu diagonale apropiate de tablete mai degrabă

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.180 ori
<b>IFA 2015: Phableturile Lenovo Phab şi Phab Plus debutează în Berlin, cu diagonale apropiate de tablete mai degrabă</b>Lenovo nu a anunţat doar tablete şi telefoane pentru selfie la IFA 2015, ci şi phableturi cu diagonale mari, apropiate chiar de tablete. E vorba despre modelele Lenovo Phab şi Lenovo Phab Plus, pe care le puteţi admira mai jos. &nbsp; Lenovo Phab...

Lenovo nu a anunţat doar tablete şi telefoane pentru selfie la IFA 2015, ci şi phableturi cu diagonale mari, apropiate chiar de tablete. E vorba despre modelele Lenovo Phab şi Lenovo Phab Plus, pe care le puteţi admira mai jos.

Lenovo Phab este un terminal cu ecran 720p de 7 inch, cu panou IPS şi vine cu suport 4G LTE şi procesor quad core Snapdragon 410 64 bit, plus 1 GB RAM şi 16 GB stocare. El aduce şi slot microSD, o cameră principală de 13 MP, frontală de 5 MP şi o baterie de 4250 mAh. Phabletul măsoară 8.9 mm în grosime si rulează Android 5.0, iar preţul sau va fi de 179 de dolari. Telefonul are o carcasă din policarbonat, iar Phab Plus vine cu o carcasă unibody din metal.

Lenovo Phab Plus

Acelaşi Phab Plus optează pentru un chipset octa core Snapdragon 615, plus 2 GB RAM, un ecran Full HD de 6.8 inch şi conectivitate 4G LTE. Primim aceeaşi combinaţie de camere de pe Phab (13 MP/ 5 MP), dar şi o baterie de 3500 mAh, Android 5.0 şi totul la un preţ de 299 dolari. Ambele handseturi vor sosi în magazine în perioada sărbătorilor de iarnă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×