IFA 2016: ZTE postează un teaser ce promite difuzoare duale sau cameră duală pe un nou model Axon

716 ori
<b>IFA 2016: ZTE postează un teaser ce promite difuzoare duale sau cameră duală pe un nou model Axon</b>ZTE a postat azi un teaser cu privire la un nou telefon Axon, ce face referire la dualitate. El ar putea avea legătură fie cu o cameră duala, fie cu difuzoare duale în zona frontală a handsetului. A doua teorie e mai plauzibilă, pentru că o sursă de la..

ZTE a postat azi un teaser cu privire la un nou telefon Axon, ce face referire la dualitate. El ar putea avea legătură fie cu o cameră duală, fie cu difuzoare duale în zona frontală a handsetului. A doua teorie e mai plauzibilă, pentru că o sursă de la ZTE a confirmat deja difuzoarele frontale.

Promo-ul promite şi că mai sunt 2 zile până la marea lansare, iar hashtagul #myAxon confirma şi seria de produse. La IFA îl aşteptăm pe ZTE Axon 7 Mini, care a fost deja anunţat în Europa fără mare tam tam. El este modelul cu difuzoare duale la care face aluzie teaserul şi costă 299 euro. Vine cu un ecran Full HD AMOLED de 5.2 inch, 3 GB RAM, procesor Snapdragon 617, 32 GB stocare şi baterie de 2705 mAh.

Teaser ZTE #myAxon

Avem şi scanner de amprente, un design arătos şi rotunjit şi o cameră de 13 MP cu captura video 4K. Selfie-urile se realizează cu o cameră de 8 MP şi primim şi suport LTE, două sloturi SIM şi Android 6.0 Marshmallow. Gama Axon e mult mai amplă şi nu excludem şi lansarea unui model high end cu cameră duală, unul necunoscut încă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×