IFA Berlin 2012: Urmărește Înregistrarea completă a evenimentului Samsung Mobile Unpacked

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.407 ori
<b>IFA Berlin 2012: Urmărește Înregistrarea completă a evenimentului Samsung Mobile Unpacked</b>Samsung și-a desfășurat forțele sale aseară la Berlin și a adus ce are mai bun la ora actuală pe segmentul: phablet, telefoane cu Windows Phone 8, tablete cu Windows 8 Pro & Windows RT, hibrid ce se transformă în ultrabook sau tabletă. &nbsp; A...

Samsung și-a desfășurat forțele sale aseară la Berlin și a adus ce are mai bun la ora actuală pe segmentul: phablet, telefoane cu Windows Phone 8, tablete cu Windows 8 Pro & Windows RT, hibrid ce se transformă în ultrabook sau tabletă.

A fost o seară plină și dacă nu ai urmărit evenimentul în direct poți să-l vezi în înregistrarea de mai jos ce a venit pe canalul oficial. Evenimentul s-a dovedit antrenant, cuvântul repetat în prima parte la nesfârșit a fost creativitate.

Samsung Galaxy Note II a fost prezentat alături de o serie de aplicații ce pun în valoare stylus-ul ce acum a fost îmbunătățit. Am observat și numeroase reacții pozitive pe twitter, facebook, în comentariile de pe site-urile de tehnologie cu legătura la camera foto Samsung GALAXY camera care aduce un senzor CMOS BSI de 16 Megapixeli + hardware similar cu cel de pe Samsung Galaxy S III: procesor quad-core + Android 4.1 Jelly Bean.

O primire bună a avut și Samsung ATIV S, primul smartphone cu Windows Phone 8 al Samsung. Observați că au luat fața Nokia, au adus ei un singur model, dar cu câteva zile înainte de evenimentul Nokia de pe 5 septembrie din SUA.

Puteți urmări evenimentul. Enjoy!

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×