IFA Berlin 2012: Urmărește Înregistrarea completă a evenimentului Samsung Mobile Unpacked

1.477 ori
<b>IFA Berlin 2012: Urmărește Înregistrarea completă a evenimentului Samsung Mobile Unpacked</b>Samsung și-a desfășurat forțele sale aseară la Berlin și a adus ce are mai bun la ora actuală pe segmentul: phablet, telefoane cu Windows Phone 8, tablete cu Windows 8 Pro & Windows RT, hibrid ce se transformă în ultrabook sau tabletă. &nbsp; A...

Samsung și-a desfășurat forțele sale aseară la Berlin și a adus ce are mai bun la ora actuală pe segmentul: phablet, telefoane cu Windows Phone 8, tablete cu Windows 8 Pro & Windows RT, hibrid ce se transformă în ultrabook sau tabletă.

A fost o seară plină și dacă nu ai urmărit evenimentul în direct poți să-l vezi în înregistrarea de mai jos ce a venit pe canalul oficial. Evenimentul s-a dovedit antrenant, cuvântul repetat în prima parte la nesfârșit a fost creativitate.

Samsung Galaxy Note II a fost prezentat alături de o serie de aplicații ce pun în valoare stylus-ul ce acum a fost îmbunătățit. Am observat și numeroase reacții pozitive pe twitter, facebook, în comentariile de pe site-urile de tehnologie cu legătura la camera foto Samsung GALAXY camera care aduce un senzor CMOS BSI de 16 Megapixeli + hardware similar cu cel de pe Samsung Galaxy S III: procesor quad-core + Android 4.1 Jelly Bean.

O primire bună a avut și Samsung ATIV S, primul smartphone cu Windows Phone 8 al Samsung. Observați că au luat fața Nokia, au adus ei un singur model, dar cu câteva zile înainte de evenimentul Nokia de pe 5 septembrie din SUA.

Puteți urmări evenimentul. Enjoy!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×