HP Envy X2 - tabletă cu tastatură auxiliară și un design premium

1.794 ori
<b>HP Envy X2 - tabletă cu tastatură auxiliară și un design premium</b>HP și-a pus speranțele în tabletele cu Windows 8. Tableta HP aduce și o tastatură auxiliară pe stilul implementat până acum de ASUS, Samsung, Acer sau Lenovo. Putem cataloga Envy X2 ca pe un produs hibrid care le nevoie se transformă în...

HP și-a pus speranțele în tabletele cu Windows 8. Tableta HP aduce și o tastatură auxiliară pe stilul implementat până acum de ASUS, Samsung, Acer sau Lenovo. Putem cataloga Envy X2 ca pe un produs hibrid care le nevoie se transformă în ultrabook cu tastatura și tabletă fără dock-ul auxiliar.

Să vedem dacă piața este pregătită pentru astfel de device-uri polivalente. Contează și prețul. Dacă sunt mai scumpe decât un laptop + o tabletă cred că nu vor avea o piață de desfacere prea mare, la început.

HP Envy X2 nu face rabat calitativ în ce privește materialele utilizate, aluminiu pe spatele tablei cât și al tastaturii adiacente. Procesorul va fi de tip x86 Clover Trail și asta înseamnă că rulează Windows 8 și nu varianta pentru procesoare ARM - Windows RT. Alte specificații: display IPS de 11.6 inch cu rezoluție HD, NFC, stylus, cameră de 8 Megapixeli și cameră frontală capabilă să filmeze HD.

HP Envy X2 - tabletă cu tastatură auxiliară și un design premium

Mecanismul de prindere dintre tastatură și tabletă se bazează pe un sistem unic, cu magneți. Nu se știe prețul lui Envy X2 ci doar că va sosi până la sfârșitul lui 2012 în piață.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×