Imaginile de inalta rezolutie cu iPhone 4 ii prezinta pixelii microscopici

2.233 ori
<b>Imaginile de inalta rezolutie cu iPhone 4 ii prezinta pixelii microscopici</b>Unul dintre punctele forte ale noului iPhone (iPhone 4) este ecranul sau, Retina Display, bazat pe tehnologia IPS. Aparent, aceasta din urma este mai performanta decat cea OLED si foloseste pixeli microscopici, dupa cum o arata si imaginile de inalta...

Unul dintre punctele forte ale noului iPhone (iPhone 4) este ecranul sau, Retina Display, bazat pe tehnologia IPS. Aparent, aceasta din urma este mai performanta decat cea OLED si foloseste pixeli microscopici, dupa cum o arata si imaginile de inalta rezolutie publicate de 9to5mac.com si realizate cu un aparat foto DSLR.


Ecranul Retina este un LCD cu o densitate incredibila a pixelilor (326 pixeli pe inch)
si care atinge cea mai mare rezolutie suportata de un display de smartphone: 960 x 640 pixeli. Pentru a atinge aceste performante, inginerii Apple au creat pixeli atat de mici, incat ei masoara 78 de micrometri in diametru.

Astfel, ochiul uman nu poate distinge acesti pixeli la nivel individual...

Retina Display

Retina Display

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×