Fujitsu si Toshiba isi fuzioneaza segmentele de telefonie mobila, devin al doilea jucator local

1.297 ori
<b>Fujitsu si Toshiba isi fuzioneaza segmentele de telefonie mobila, devin al doilea jucator local</b>Dupa cum va informam intr-un articol anterior, Fujitsu si Toshiba isi vor fuziona segmentele de telefonie mobila, devenind al doilea producator de telefoane ca marime din Japonia. Pe primul loc se afla cei de la Sharp. Fuziunea vine la doar un an dupa ce...

Dupa cum va informam intr-un articol anterior, Fujitsu si Toshiba isi vor fuziona segmentele de telefonie mobila, devenind al doilea producator de telefoane ca marime din Japonia. Pe primul loc se afla cei de la Sharp.

Fuziunea vine la doar un an dupa ce aceste doua firme si-au unit sectiunile producatoare de hard drive-uri. Fujitsu va detine 70-80% din noua companie, acest brand fiind mai mare decat noul sau partener. Motivul acestei fuziuni este clar: in vreme ce Fujitsu produce handseturi low end pentru piata locala, Toshiba poate realiza smartphone-uri, care se vor vinde bine si la nivel international.

Printre ele se numara si modelul TG02, dotat cu procesor Snapdragon de 1 GHz. Suntem curiosi cum vor arata primele terminale realizate de noua companie si daca ele vor rula Android 2.2 sau Windows Phone 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×