Inca 2 telefoane noi Samsung: Eltz S7220 si Marcel

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.038 ori
<b>Inca 2 telefoane noi Samsung: Eltz S7220 si Marcel</b>Numaratoarea inversa pana la Mobile World Congress a inceput si cu ea si anunturile de noi terminale mobile, cu Samsung in prim plan, de vreme ce compania "scapa" cate un handset nou in fiecare zi. De aceasta data iata ca aflam detalii despre modelele...

Numaratoarea inversa pana la Mobile World Congress a inceput si cu ea si anunturile de noi terminale mobile, cu Samsung in prim plan, de vreme ce compania "scapa" cate un handset nou in fiecare zi. De aceasta data iata ca aflam detalii despre modelele Eltz S7220 si Marcel.

Samsung Eltz soseste cu o camera de 5 megapixeli, display AMOLED, aGPS, player MP3, slot pentru carduri de memorie si interfata specifica telefoanelor Samsung de nivel mediu. Handsetul poate fi admirat in imaginea de mai sus si este urmat, mai jos, de catre telefonul Marcel, un update al lui J700.

Samsung Marcel

Samsung Marcel dispune de o camera de 2 megapixeli si un display de 2.2 inchi, acestea fiind singurele informatii pe care le posedam in legatura cu acest handset. Nu stim cum stau noile modele la capitolul conectivitate, dar va putem garanta ca ele vor sosi cu abonamente avantajoase si preturi rezonabile. Oare la cate telefoane noi Samsung se va ajunge pana la finalul lunii februarie?

Sursa: Boygeniusreport.com

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Sursa: Boygeniusreport.com Via:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×