Nokia E75, disponibil acum prin Expansys

3.206 ori
<b>Nokia E75, disponibil acum prin Expansys</b>Nokia E75, un telefon mobil pe care l-am putut admira intr-o serie de imagini "scapate" pe web cu cateva zile in urma si-a facut aparitia pe site-ul britanic si cel francez ale retailerului Expansys. Acolo, descoperim handsetul cu o imagine oficiala,...

Nokia E75, un telefon mobil pe care l-am putut admira intr-o serie de imagini "scapate" pe web cu cateva zile in urma si-a facut aparitia pe site-ul britanic si cel francez ale retailerului Expansys. Acolo, descoperim handsetul cu o imagine oficiala, informatii aditionale si un pret, aparent real.

Stim deja ca E75 este un slider dotat cu tastatura QWERTY/T9, suport pentru conectivitate quad-band GSM cu dual-band HSDPA, WiFi, A-GPS, Bluetooth si radio FM. Ecranul handsetului este obisnuitul QVGA cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, iar camera sa are o rezolutie de 3.2 megapixeli si este insotita de un blitz LED, speram noi unul mai bun decat cel de pe E71. Ca si modelele E66, E63 si E71, E75 va suporta operarea in dual mode si va sosi cu Nokia Music Store, Nokia Maps si Nokia Podcasting.

O diferenta dintre noile informatii si specificatiile pe care le stiam deja este faptul ca handsetul nu va sosi cu o baterie de 1050 mAh, ci cu o unitate BP-4L, aceeasi cu cea de pe E71 si E90, o baterie de 1500 mAh. Asta inseamna ca utilizatorul de rand va putea utiliza terminalul cateva zile cu o singura incarcare. Aflam si ca headsetul cu care vine E75 este modelul HS-47, o alegere deloc inspirata.

Aceleasi detalii de pe Expansys aduc in prim plam si problema inregistrarii video, suportate de catre camera lui E75, care poate face captura VGA si QVGA la 30 fps. Sa fie inregistrarea video VGA limitata la doar 15 fps, asa cum prezic cei de la symbian-guru? In cele din urma, trebui sa aflati ca Nokia E75 apare pe acest site cu data de lansare 13 martie si un pret de aproximativ 400 de euro, in vreme ce ste-ul frantuzesc anunta lansarea telefonului pe 13 februarie si un pret de 474 de euro.

Sursa: Symbian-guru.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×