Încă un proiect indie interesant: Zlita este un smartphone pornit de la ideea a doi dezvoltatori

Autor:  | Publicat în:  Zlita 601 ori
<b>Încă un proiect indie interesant: Zlita este un smartphone pornit de la ideea a doi dezvoltatori</b>în ziua de azi tehnologia a evoluat destul de mult încât o echipă mică de oameni poate veni cu o idee strălucită pe care să o transforme într-un proiect de succes. Astfel, Jukka Kek&auml;l&auml;inen și Lari Numminem au creat compania Zilta și...

în ziua de azi tehnologia a evoluat destul de mult încât o echipă mică de oameni poate veni cu o idee strălucită pe care să o transforme într-un proiect de succes. Astfel, Jukka Kekäläinen și Lari Numminem au creat compania Zilta și un smartphone asociat acestui brand.

Produsul are scopul de a ușura experienta utilizatorului și este bazat pe o versiune modificată de Android. Pentru dezvoltatorii menționați mai sus punctul de pornire a fost o  aplicație Android care simplifica ecranul Home și îl face ideal pentru un începător în ale smartphone-urilor. Telefonul Zilta are dotări destul de OK și costă doar 139 de euro, dacă e comandat de aici.

Încă un proiect indie interesant: Zlita este un smartphone pornit de la ideea a doi dezvoltatori

Unul dintre dezvoltatori își amintește de momentul când s-a trezit cu peste 35 de aplicații preinstalate pe telefonul sau, toate care atrăgeau atenția utilizatorului. Pentru a rezolva problema complexității Zilta a realizat un UI simplificat aplicat peste Android 4.4. El împarte ecranul în 6 tile-uri, dintre care 5 sunt aplicații principale, precum Photos, Contacts, Web Browser, mesaje, iar al șaselea duce utilizatorul în setări și aplicații adiționale.

Zlita

Handsetul vine cu un procesor MediaTek quad core de 1.3 GHz, o baterie de 1800 mAh, o cameră de 5 MP în spate și un display de 5 inch, plus 1 GB RAM și 4 GB ROM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×