Archos lansează smartphone-ul octa-core 50c Oxygen ce vine cu un display HD de 5 inch și un preț de 300$

Autor:  | Publicat în:  Archos 751 ori
<b>Archos lansează smartphone-ul octa-core 50c Oxygen ce vine cu un display HD de 5 inch și un preț de 300$</b>în cursul zilei de ieri, producătorul francez de soluții mobile Archos a anunțat lansarea pe piață a unui nou device de buget care oferă un chip octa-core MediaTek MT6592 Cortex A6 tactat la 1.7 GHz. Acesta poartă numele 50c Oxygen și va ajunge...

în cursul zilei de ieri, producătorul francez de soluții mobile Archos a anunțat lansarea pe piață a unui nou device de buget care oferă un chip octa-core MediaTek MT6592 Cortex A7 tactat la 1.7 GHz. Acesta poartă numele 50c Oxygen și va ajunge pe piață cu un display HD IPS de 5 inch și un preț de aproximativ 300$.

La capitolul specificații, noul terminal Archos mai aduce 1 GB de memorie RAM, 8 GB de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 4.2.2 JellyBean. De asemenea, ni se mai oferă și două sloturi sim, soluție ce se poate dovedi a fi utilă pentru unele persoane.

Totodată, aflăm și faptul că pe lângă acest model, a fost introdus și Archos 50b Oxygen, device care oferă tot un display HD de 5 inch, dar un alt procesor, și anume un chip MediaTek de 1.3 GHz. Acesta va oferi o cameră de 5 megapixeli și va ajunge pe piață la un preț mult mai accesibil de doar 216$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×