iPad Mini urmează să fie "un coșmar pentru rivali", conform analiștilor

1.423 ori
<b>iPad Mini urmează să fie "un coșmar pentru rivali", conform analiștilor</b>După cum știți deja, pe 23 octombrie, marți vom avea un eveniment oficial Apple, în cadrul căruia șansele sunt mari să îl vedem în sfârșit anunțat pe iPad Mini. Terminalul de 7.85 inch a fost prezent în numeroase speculații, zvonuri și...

După cum știți deja, pe 23 octombrie, marți vom avea un eveniment oficial Apple, în cadrul căruia șansele sunt mari să îl vedem în sfârșit anunțat pe iPad Mini. Terminalul de 7.85 inch a fost prezent în numeroase speculații, zvonuri și scăpări în ultimele luni și devine în sfârșit realitate. Ce înseamnă asta pentru rivalii Apple? Ne spune analistul Shaw Wu de la firma Sterne Agee.

Wu afirmă că iPad Mini ar putea fi "cel mai rău coșmar" pentru rivalii Apple. Afirmația este realizată luând în calcul faptul că platformele rivale, adică spre exemplu Android mai au cale lungă până să afecteze serios cota de piață a lui Apple iPad. Același analist nu vede în iPad Mini neapărat un rival pentru Nexus 7 și nu considera că acest produs are nevoie de un preț similar pentru a se bate de la egal cu produsul Google sau cu noile Kindle Fire. Așteptările sunt ca Apple să se mulțumească cu un preț de 299 sau 349 de dolari, undeva între prețul de 199 dolari pentru iPod touch și cel de 399 dolari pentru iPad 2.

Zvonurile de ultimă oră indică faptul că iPad Mini va veni cu un display de 7.85 inch, rezoluție de 1024 x 768 pixeli și aspect ratio 4:3. Ne așteptam la două variante de culoare, carcasa din aluminiu și versiuni 3G/4G ale terminalului. Se speculează și că acest produs va lua locul lui iPad 2 în portofoliul Apple și se va restrânge sau opri producția tabletei de anul trecut pentru a face loc nou venitului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×