Sony Odin C650X, telefonul quad core de 5 inch Își face apariția Într-o imagine, cel mai probabil doar un mockup

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.741 ori
<b>Sony Odin C650X, telefonul quad core de 5 inch Își face apariția Într-o imagine, cel mai probabil doar un mockup</b>După problema cu farsa de ieri, privim cu suspiciune orice imagine nouă a unui telefon, mai ales una provenită de pe un site de concepte. Aparent ce vedem aici este Sony C650X Odin, un terminal despre care am mai scris cu o săptămână în urmă, el...

După problema cu farsa de ieri, privim cu suspiciune orice imagine nouă a unui telefon, mai ales una provenită de pe un site de concepte. Aparent ce vedem aici este Sony C650X Odin, un terminal despre care am mai scris cu o săptămână în urmă, el ajungând pe web prin intermediul unor benchmark-uri.

Handsetul vine cu un ecran de 5 inch cu rezoluție 1080p și rulează Android 4.1.1 Jelly Bean. Imaginea ar fi fost trimisă celor de la Concept Phones de un anumit Jsus, care e posibil chiar să fi creat un soi de mockup pentru telefon, deci recomand precauție în abordarea acestui zvon. Trebuie să recunosc totuși că Odin arată bine și acest flagship pentru 2013 al celor de la Sony ar urma să vină cu deja obișnuitul procesor quad core Snadpragon S4 Pro pe care îl adopta atât de multe terminale noi.

Smartphone-ul va mai avea și 2 GB RAM, GPU Adreno 320 și probabil și o cameră de 12 sau 16 megapixeli. Sony este probabil singurul partener mare Android care nu a lansat un telefon quad core încă, fiind depășită în această cursă de către HTC, LG, Samsung și chiar și Huawei. Cum vi se pare designul acestui telefon, cu acea parte frontală complet acoperită de sticlă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×