iPhone 5 ar putea fi anunțat oficial pe 7 august (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.148 ori
<b>iPhone 5 ar putea fi anunțat oficial pe 7 august (Zvon)</b>Deși în ultima vreme a apărut destul de des pe web informația că noul iPhone va debuta la toamnă, am putea vedea totuși un anunț prematur al terminalului, venit chiar luna viitoare. O "sursă din industrie" le-ar fi spus celor de la KnowYourMobile...

Deși în ultima vreme a apărut destul de des pe web informația că noul iPhone va debuta la toamnă, am putea vedea totuși un anunț prematur al terminalului, venit chiar luna viitoare. O "sursă din industrie" le-ar fi spus celor de la KnowYourMobile că următorul iPhone va fi prezentat oficial pe 7 august în cadrul unui eveniment oficial Apple.

Am văzut deja foarte multe imagini cu noul iPhone, fie că e vorba de carcasa sa, de partea din spate, componente, conectorul pentru dock sau difuzoarele din partea inferioară. Rămâne totuși un mister diagonala noului telefon sau procesorul ales pentru iPhone 5. Anul trecut iPhone 4S a debutat pe 4 octombrie și a fost pus în vânzare o săptămână mai târziu. în schimb, iPhone 4 a fost lansat în iunie la WWDC 2010, iar în acest an se estimează un debut în septembrie sau octombrie, de aceea acest zvon cu anunțul în august este cel puțin bizar.

O lansare în toamna plasează telefonul în pole position pentru vânzări uriașe în perioada sărbătorilor de iarnă, care la americani includ și Ziua Recunostiintei din noiembrie. în schimb, debutul în august înseamnă că noul terminal va prinde sezonul "înapoi la școală", cel al reducerilor și cumpărăturilor în masă realizate de elevi, studenți și părinții acestora. Dacă mă întrebați pe mine, eu spun că noul iPhone va debuta la toamnă, dar asta e doar instinctul. în ce privește lista de dotări mă aștept la un ecran Retina de 4.1 inch, CPU quad core Apple A6 și camera de 8 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×