Apple ar putea lansa de fapt un iPhone 6 SE luna viitoare, conform unei scăpări de ambalaj al produsului

986 ori
<b>Apple ar putea lansa de fapt un iPhone 6 SE luna viitoare, conform unei scăpări de ambalaj al produsului</b>2016 ar putea deveni anul iPhone-urilor SE, dacă se adevereşte cel mai nou zvon legate de lansarea de modele iPhone din septembrie. Dacă ne luăm după ambalajul fotografiat mai jos, următorul iPhone s-ar numi de fapt iPhone 6 SE şi nu iPhone 7.

2016 ar putea deveni anul iPhone-urilor SE, dacă se adevereşte cel mai nou zvon legate de lansarea de modele iPhone din septembrie. Dacă ne luăm după ambalajul fotografiat mai jos, următorul iPhone s-ar numi de fapt iPhone 6 SE şi nu iPhone 7.

Nu prea tind să dau crezare acestui zvon, mai ales că vine pe ultima sută de metri înainte de lansare, în vreme ce numele iPhone 7 a apărut deja de mii de ori în scăpări. Ca să nu mai vorbim că spre exemplu numele lui iPhone SE apăruse deja cu o bună perioadă de timp înainte de lansarea handset-ului, la începutul acestui an. E posibil totuşi că Apple să aibă în plan şi un iPhone 6 SE pe lângă modelele iPhone 7.

Apple ar putea lansa de fapt un iPhone 6 SE luna viitoare, conform unei scăpări de ambalaj al produsului

Aici apare varianta cu 64 GB stocare şi probabil aducând mici îmbunătăţiri faţă de predecesorii din gama iPhone 6. O altă scăpare ce o însoţeşte pe cea a ambalajului prezintă şi benchmark-ul GeekBench 3 rulat pe terminal, cu un scor de 3042 puncte în testul single core şi 5210 în cel multi core, ambele scoruri foarte bune.

Terminalul ar păstra şi aceeaşi diagonală şi rezoluţie ca şi modelele iPhone 6S şi 6S Plus, ceea ce ne bulversează mai ales că ştim că iPhone 7 teoretic ar trece la rezoluţii mai ridicate, cu Quad HD pe varianta Plus spre exemplu. Din nou, precauţie maximă la astfel de zvonuri!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×