iPhone 5 și iPad 2, primele detalii În iOS 4.3

2.544 ori
<b>iPhone 5 și iPad 2, primele detalii În iOS 4.3</b>Ca de obicei în cazul unei noi generații de software, iOS 4.3 aduce cu sine și detalii despre următoarele modele de iPhone și iPad. Fie că ele se vor numi iPad 2 sau iPhone 5, un lucru este sigur: vom asista la o schimbare de design și noua tableta...

Ca de obicei în cazul unei noi generații de software, iOS 4.3 aduce cu sine și detalii despre următoarele modele de iPhone și iPad. Fie că ele se vor numi iPad 2 sau iPhone 5, un lucru este sigur: vom asista la o schimbare de design și noua tableta Apple va include o cameră, sau chiar două, una pentru videoconvorbiri.

Programatorii care au făcut săpături în iOS 4.3 au descoperit, printre altele detalii despre două noi generații de iPhone (4.1 și 4.2) și 3 tipuri de iPad (2.1; 2.2 și 2.3). Speculațiile afirmă că acestea fac referire la variantele GSM și CDMA ale următoarei generații de telefon plus un model de iPad care suportă doar WiFi.

între timp, cei de la Boy Genius Report au informații în plus, afirmând că știu din surse sigure că următoarele modele de iPhone și iPad vor renunța la butonul Home de sub ecran în favoarea controlului multi-touch sau mai bine zis multidigital. Cum se va întâmpla acest lucru? Ei bine imaginați-vă că veți debloca telefonul "ciupind" ecranul cu toate cele 5 degete, dacă zvonurile sunt reale.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×