Motorola Atrix, telefonul dual-core are acum un teaser pe măsură (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.732 ori
<b>Motorola Atrix, telefonul dual-core are acum un teaser pe măsură (Video)</b>Prezentat la CES 2011 cu o săptămână în urmă, Motorola Atrix promite să fie un smartphone atractiv, în special datorită procesorului dual-core din interiorul său. Iată că acum a apărut și un teaser video pentru acest handset, promovat de...

Prezentat la CES 2011 cu o săptămână în urmă, Motorola Atrix promite să fie un smartphone atractiv, în special datorită procesorului dual-core din interiorul său. Iată că acum a apărut și un teaser video pentru acest handset, promovat de Motorola drept "cel mai puternic smartphone" din lume.

Specificațiile sale se ridică la înălțimea acestui titlu, terminalul sosind cu procesorul dual-core menționat anterior, 1GB RAM și o baterie de 1930 mAh. La bordul telefonului se află un display qHD de 4 inch, cu o rezoluție de 540 x 960 pixeli, iar terminalul încorporează și o cameră frontală VGA pentru video chat.

Telefonul e capabil de captură video 1080p HD prin intermediul unei camere de 5 megapixeli, care ne va face să uităm rapid de iPhone 4. Trebuie menționat și că acest model a fost numit "Cel mai bun smartphone expus" la CES 2011, astfel că teaserul sau pare justificat când compara terminalul cu un veritabil laptop de dimensiuni mai mici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×