iPhone 5C și iPhone 5S comparate cu iPhone 5 În imagini HD, din unghiuri diferite

Autor:  | Publicat în:  Apple 4.120 ori
<b>iPhone 5C și iPhone 5S comparate cu iPhone 5 În imagini HD, din unghiuri diferite</b>Imagini HD cu iPhone 5S și iPhone 5C (mai nou iPhone 5G, conform unor zvonuri) și-au făcut apariția pe web și ele prezintă o comparație dintre noile modele și iPhone 5, din diferite unghiuri. &nbsp; în ce privește designul nu sunt diferențe...

Imagini HD cu iPhone 5S și iPhone 5C (mai nou iPhone 5G, conform unor zvonuri) și-au făcut apariția pe web și ele prezintă o comparație dintre noile modele și iPhone 5, din diferite unghiuri.

în ce privește designul nu sunt diferențe prea mari între iPhone 5S și iPhone 5, upgrade-ul fiind în același stil că saltul de la iPhone 4 la 4S. Printre modificări se număra implementarea unui bliț dual LED pe iPhone 5S, dar și a unui port Lightning care pare mai mic decât pe iPhone 5. Culorile butoanelor de volum au fost schimbate, iar la capitolul hardware avem acum o cameră de 12 megapixeli și 2 GB RAM.

iPhone 5C și iPhone 5S comparate cu iPhone 5 În imagini HD, din unghiuri diferite

Modificările sunt ceva mai mari în cazul lui iPhone 5C/5G față de iPhone 5. Aici butoanele de volum sunt cilindrice și nu rotunde, corpul este fabricat din plastic, portul Lightning este mai mic și avem 4 orificii în partea inferioară a handsetului, pentru difuzoare și unul pentru microfon. Handsetul va fi cu 1.5 mm mai gros decât iPhone 5.

iPhone 5C și iPhone 5S comparate cu iPhone 5 În imagini HD, din unghiuri diferite

Se pare că iPhone 5S va costa 99 de dolari cu abonament pe 2 ani și 349 dolari la liber. Se vehiculează și o dată de lansare de 18 septembrie pentru aceste terminale.

iPhone 5 si iPhone 5S comparate

iPhone 5S, iPhone 5C, si iPhone 5

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×