iPhone 6 și iWatch deja puse În vânzare? Nu, e doar o fraudă cu emailuri...

790 ori
<b>iPhone 6 și iWatch deja puse În vânzare? Nu, e doar o fraudă cu emailuri...</b>știu că pare greu de crezut, dar există persoane care cred că pot păcăli alte persoane vânzându-le modele iPhone 6 și iWatch, evident nelansate încă. și mai amuzant e când vedem imaginile folosite pentru a vinde aceste produse, care în mod...

știu că pare greu de crezut, dar există persoane care cred că pot păcăli alte persoane vânzându-le modele iPhone 6 și iWatch, evident nelansate încă. și mai amuzant e când vedem imaginile folosite pentru a vinde aceste produse, care în mod clar reprezintă concepte.

Se pare că o rețea de fraudatori a început să răspândească aceste oferte via email, mai ceva ca mailurile de la "prințul nigerian". Emailurile includ și specificații precum un ecran din cristal de safir, un corp mai subțire, un procesor mai rapid și iOS 8. Nu ajunge totuși nimeni atât de departe încât să comande un astfel de device, deaoarece linkurile din mail duc la site-uri cu troieni sau alte forme de malware.

iPhone 6 și iWatch deja puse În vânzare? Nu, e doar o fraudă cu emailuri...

E deja cunoscut la nivel neoficial că vom vedea un nou iPhone de abia la toamnă, cel mai probabil în septembrie. Până atunci, suntem de acord să plouă cu leakuri, cu concepte și designuri, cu machete și poate chiar cu handseturi uitate în bar. Dar în nici un caz nu suntem de acord cu asemenea fraude, iar lucrul bizar e că mailurile sunt trimise de la adrese de gen "sales@apple.com". Ce părere aveți despre această fraudă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×