iPhone 6 SE reapare în fotografii cu ambalajul său, cu iz realist

1.452 ori
<b>iPhone 6 SE reapare în fotografii cu ambalajul său, cu iz realist</b>Cu doar câteva ore în urma strâmbam din nas la o fotografie ce părea să prezinte spatele cutiei unui aşa numit iPhone 6 SE, pentru ca acum să primim noi detalii despre această poveste. Acum avem la dispoziţie 3 imagini, tot cu cutia, ce par cât se poate..

Cu doar câteva ore în urma strâmbam din nas la o fotografie ce părea să prezinte spatele cutiei unui aşa numit iPhone 6 SE, pentru ca acum să primim noi detalii despre această poveste. Acum avem la dispoziţie 3 imagini, tot cu cutia, ce par cât se poate de autentice.

E şocant ca după atât de multe luni şi mii de scăpări de iPhone 7, terminalul se metamorfozează în iPhone 6 SE. Fotografiile ar veni din China şi nu vedem vreo urmă de Photoshop cel puţin la prima scrutare. Specificaţiile au fost scoase din imagine, dar branding-ul nu. iPhone SE venea în lună martie şi înainte de debutul sau existau câteva variante de numire, inclusiv iPhone 5 SE sau iPhone 6 C, deci Apple nu e străină de aceasta abordare.

În schimb iPhone 7 a fost numit aşa de la prima scăpare, dar Apple e cunoscută pentru faptul că ne surprinde din când în când. E foarte posibil ca firmă din Cupertino vrea să evite criticile legate de faptul că iPhone 7 ar fi doar un upgrade mic faţă de iPhone 6S şi ca el să fie numit un iPhone 6Ss, aşa cum îl mai poreclim şi noi în unele articole.

Vom urmări această poveste şi aşteptăm şi extra scăpări legate de acest iPhone 6 SE. Nu e exclus ca el să facă tandem cu modele iPhone 7 în acel trio de lună viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×