iPhone 6s și 6s Plus în varianta roz ar putea fi reale până la urmă; iată fotografii cu cele două modele

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.768 ori
<b>iPhone 6s și 6s Plus în varianta roz ar putea fi reale până la urmă; iată fotografii cu cele două modele</b>Sosit acum c&acirc;teva luni doar ca un zvon, s-ar părea ca Apple ne pregătește &icirc;ntr-adevăr un iPhone 6s / 6s Plus de culoare roz. Acest detaliu ne este dezvăluit prin intermediul unor fotografii ajunse pe web chiar astăzi, materiale ce pot fi...

Sosit acum câteva luni doar ca un zvon, s-ar părea ca Apple ne pregătește într-adevăr un iPhone 6s / 6s Plus de culoare roz. Acest detaliu ne este dezvăluit prin intermediul unor fotografii ajunse pe web chiar astăzi, materiale ce pot fi admirate în cadrul acestui articol, și care vor atrage cu siguranță publicul feminin.

Deși nu este 100% concret dacă vom vedea un iPhone 6s de culoare roz sau nu, o astfel de introducere le-ar putea oferi celor de la Apple un oarecare boost din partea celor care vor să aibă parte de un telefon ceva mai diferit față de banalele nuanțe de argintiu, și auriu.

iPhone 6s și 6s Plus în varianta roz

Cât despre debutul noului iPhone 6s, s-ar părea că gigantul din Cupertino ne pregătește un eveniment de presă pentru ziua de 9 septembrie, dată la care și iOS 9 va fi prezentat în versiunea finală. Cum este de așteptat, prețurile pentru noile modele nu vor fi deloc unele accesibile, așa că unii s-ar putea orienta mai degrabă către actualul iPhone 6 odată cu un posibil discount.

iPhone 6s și 6s Plus în varianta roz ar putea fi reale până la urmă; iată fotografii cu cele două modele

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×