Viitorul flagship taiwanez se va numi HTC O2 și va aduce un chip Snapdragon 820; primim și certificare pentru rezistență la apă

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.239 ori
<b>Viitorul flagship taiwanez se va numi HTC O2 și va aduce un chip Snapdragon 820; primim și certificare pentru rezistență la apă</b>De ceva timp suntem la curent cu situația și planurile celor de la HTC. Pentru a trece peste hopul numit One M9, taiwanezii lucrează la un nou flagship care să ia prin surprindere consumatorii și mai ales fanii brandului. Deși inițial se zvonea că...

De ceva timp suntem la curent cu situația și planurile celor de la HTC. Pentru a trece peste hopul numit One M9, taiwanezii lucrează la un nou flagship care să ia prin surprindere consumatorii și mai ales fanii brandului. Deși inițial se zvonea că acest nou terminal urma a fi numit HTC One M10, detalii noi sosite pe web tind către un nou nume.

Aparent, s-ar fi luat decizia ca noul model să fie denumit HTC O2, nume ce nu sună deloc rău, și care ar putea reprezenta această renaștere a companiei printr-un design nou. Sursele de origine chineză ne prezintă astăzi câteva detalii foarte interesante despre acest presupus HTC O2.

În primul rând, ni se dezvăluie că telefonul va sosi în primă fază cu un display Quad HD de 6 inch, urmând ca anul viitor să fie prezentată și o versiune cu panou de 5 inch. Lista de dotări pentru acest phablet mai include 4 GB memorie RAM, un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 64 sau 128 GB spațiu intern de stocare și un senzor frontal de 5 megapixeli.

De asemenea, se pare că telefonul va adopta o cameră foto principală de 20.7 megapixeli, una de la Sony sperăm. Presa chineză susține că HTC O2 va aduce o baterie de 3.500 mAh, dar și faptul că difuzoarele stereo frontale vor fi păstrate. Carcasa telefonului urmează a sosi cu un panou frontal cu margini mai înguste.

Totodată, există zvonuri potrivit cărora telefonul va oferi certificare pentru rezistență la apă și praf, caracteristică ce nu sună deloc rău. Voi ce vă doriți de la acest nou flagship HTC?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×