iPhone 8 ar urma să includă o cameră duală, cu stabilizare optică aplicată dual şi lentilă telephoto cu design nou

1.193 ori
<b>iPhone 8 ar urma să includă o cameră duală, cu stabilizare optică aplicată dual şi lentilă telephoto cu design nou</b>Continuă zvonurile despre iPhone 8, având ca sursa reputatul analist Ming-Chu Kuo, care are informaţii despre camera lui iPhone 8. Se pare că măcar una dintre cele 3 versiuni de iPhone 8 va aduce o cameră duala, care va oferi stabilizare optică pentru..

Continuă zvonurile despre iPhone 8, având ca sursa reputatul analist Ming-Chu Kuo, care are informaţii despre camera lui iPhone 8. Se pare că măcar una dintre cele 3 versiuni de iPhone 8 va aduce o cameră duală, care va oferi stabilizare optică pentru ambii senzori.

Apple ar urma să adopte şi un nou design pentru lentila telephoto folosită pentru camera secundară din spate, care aduce un zoom optic special. Pentru a suporta stabilizare optică pentru senzorul cu lentilă telephoto, Apple ar putea să fie nevoita să crească mărimea lentilei şi să folosească un proces de asamblare mai complex, dar şi un timp de calibrare mai lung.

Problema e că noul design de lentilă telephoto ar putea aduce şi o degradare a calităţii imaginilor la margini, conform surselor lui Ming-Chi Kuo. Acelaşi analist afirmase în trecut ca Apple ar putea avea 3 variante de iPhone 8 în producţie, un device cu ecran de 5.1 sau 5.2 inch cu panou OLED, un model de 5.5 inch cu ecran LCD şi unul de 4.7 inch tot cu LCD.

Probabil că modelul mai mic nu va avea şi camera duală totuşi. Începutul de an 2017 ne va aduce scăpări mai clare sunt sigur.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×