Gionee M2017 cu cameră duală şi ecran curbat, plus spate din piele ajunge pe web sub formă de fotografii

1.583 ori
<b> Gionee M2017 cu cameră duală şi ecran curbat, plus spate din piele ajunge pe web sub formă de fotografii</b>Primul telefon Gionee cu cameră duală a debutat recent, iar el pare a fi fost doar începutul pentru că chinezii pregătesc încă un device de genul. De această dată terminalul va avea şi ecran curbat dual, dar şi un inedit spate din piele. Acest model..

Primul telefon Gionee cu cameră duală a debutat recent, iar el pare a fi fost doar începutul pentru că chinezii pregătesc încă un dispozitiv de genul, el numindu-se Gionee M2017. De această dată terminalul va avea şi ecran curbat dual, dar şi un inedit spate din piele. Acest model a ajuns pe Weibo sub forma fotografiilor de mai jos, care ne prezintă un design atipic pentru Gionee.

În vreme ce zonă frontală nu arată chiar rău datorită ecranului curbat, spatele e un fel de kitsch la adresa unui Vertu. În special zona camerei duale da această senzaţie, cu acea "emblemă” metalică mare cât o zi de post şi stricând lookul spatelui din piele. De altfel ansamblul de camere din spate este unul compus dintr-o unitate de 12 respectiv una de 13 megapixeli. Revenind la spate, se pare că şi el  are muchii rotunjite, iar materialul ales aici pare a fi o piele de mai slabă calitate decât cea de pe LG G4. Cât despre camera frontală, ea fotografiază la 8 megapixeli.

Gionee

Observăm şi prezenţa unor capace metalice sus şi jos cu nişte "riduri" care nu prea contribuie la lookul premium al unui potenţial flagship. Din informațiile pe care le dețnem reiese fatul că acest model va sosi cu 6 GB RAM. 128 GB stocare internă, procesor Mediatek, ecarn QWHD de 5,7 inch (curbat), un buton Home cu scanner de amprente integrat și o baterie impresionantă de nu mai puțin de 7.000 mAh. Cum suntem foarte aproape de final de an,  Gionee M2017 ar putea sosi în 2017 la CES sau MWC poate. Îl aşteptam eventual şi integrat în portofoliul Allview.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×