iPhone are probleme cu suportul WiFi

1.224 ori
<b>iPhone are probleme cu suportul WiFi</b>Orice produs electronic risca sa se deterioreze la un moment dat, iar iPhone si iPhone 3G nu reprezinta exceptii. Totusi, atunci cand ceva este in neregula la terminalul produs de Apple, puteti fi siguri ca fanii sai din toata lumea vor avea grija sa...

Orice produs electronic risca sa se deterioreze la un moment dat, iar iPhone si iPhone 3G nu reprezinta exceptii. Totusi, atunci cand ceva este in neregula la terminalul produs de Apple, puteti fi siguri ca fanii sai din toata lumea vor avea grija sa impanzeasca blogurile si webul cu aceasta defectiune.

Cea mai noua problema a lui iPhone si iPhone 3G pare a fi una care afecteaza conectivitatea WiFi. Telefoanele celor de la Apple nu reusesc sa pastreze o astfel de conexiune, odata ce detecteaza o retea WiFi si incearca sa o faca sa functioneze. Din fericire producatorul american a promis ca va inlocui gratuit produsele cu defecte, in cazul problemelor de hardware.

Totusi, inainte de a intra intr-un magazin Apple, ati face bine sa verificati problema de 2 ori si sa restartati iPhone-uri sau sa verificati setarile de conectivitate. Daca WiFi-ul face in continuare probleme atunci Apple Store merita vizita dumneavoastra. Intai a fost defectiunea display-urilor care nu afisau culorile OK, apoi a fost problema crapaturilor in carcasa, apoi cea a bateriilor care se defectau si acum si aceasta? Sa fie iPhone noul Xbox 360 al telefoanelor?

Sursa: Intomobile

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×