iPhone devine acum camera de supraveghere!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.345 ori
<b>iPhone devine acum camera de supraveghere!</b>Pentru un telefon nedotat cu o camera care poate filma, performantele atinse de iPhone la capitolul video sunt impresionante, de vreme ce handsetul a reusit de curand si sa filmeze, cu ajutorul unui software. Nu despre asta va vom vorbi astazi, ci despre...

Pentru un telefon nedotat cu o camera care poate filma, performantele atinse de iPhone la capitolul video sunt impresionante, de vreme ce handsetul a reusit de curand si sa filmeze, cu ajutorul unui software. Nu despre asta va vom vorbi astazi, ci despre un sistem de securitate bazat pe o camera atasata lui iPhone, pe care il puteti urmari in actiune intr-un clip video, dand click pe imaginea urmatoare:

In mod interesant, utilizatorii de rand creaza tot mai mult aplicatii pentru iPhone, in ciuda faptului ca stocul de astfel de produse Apple este epuizat in Marea Britanie si in curand si in SUA. Exista deja formatii care canta la iPhone-uri, sisteme de stropire a plantelor ce includ un astfel de terminal si acum si un sistem de supraveghere (cu camera) bazat pe handsetul produs de Apple. Ideea de a controla o camera de luat vederi cu ajutorul unui touchscreen ne surade, in ciuda faptului ca numarul de fps-uri al acestei inventii va dezamagi.

Sa fie acesta viitorul sistemelor de supraveghere? Stim deja ca smartphone-urile vor face tot mai mult parte din viata noastra, iar iPhone 3G va revolutiona nu doar industria mobila, ci si pe cea DIY (Do It Yourself). Sa fi stiut mintile luminate ale companiei lui Steve Jobs ca telefonul lor va fi centrul atator inventii geniale?

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×