iPhone OS 3.1.2 sufera procesul de jailbreak prin intermediul lui PwnageTool 3.1.4

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.212 ori
<b>iPhone OS 3.1.2 sufera procesul de jailbreak prin intermediul lui PwnageTool 3.1.4</b>Hackerii de la iPhone Dev Team s-au pus pe treaba si au trecut noul iPhone OS 3.1.2 prin procesul de Jailbreak, folosindu-se de software-ul PwnageTool 3.1.4. Si asta dupa ce hackerul geohot tocmai lansase programul Blackra1n si metoda sa de jailbreak in...

Hackerii de la iPhone Dev Team s-au pus pe treaba si au trecut noul iPhone OS 3.1.2 prin procesul de Jailbreak, folosindu-se de software-ul PwnageTool 3.1.4. Si asta dupa ce hackerul geohot tocmai lansase programul Blackra1n si metoda sa de jailbreak in 30 de secunde.

Avantajul noului PwnageTool fata de Blackra1n este usurinta de utilizare si familiaritatea publicului cu acest soft, avand in vedere faptul ca au existat si versiuni anterioare destul de populare. Daca folositi un iPhone 3G sau iPhone 3GS si doriti sa pastrati SIM-ul deblocat, va trebui sa faceti update-ul la iPhone OS 3.1.2, prin intermediul noului PwnageTool.

Daca telefonul dumnevoastra a trecut deja prin jailbreak, nu va mai fi nevoie sa treceti iPhone-ul prin modul DFU, inainte sa refaceti fisierul customizat IPSW, pe care PwnageTool il creaza pe desktop. Un singur click pe optiunea "Restore" din iTunes si selectarea refacerii fisierului IPSW va va pune pe drumul cel bun. Mai multe detalii obtineti de la echipa iPhone Dev aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×