Nokia N920, primul Internet Tablet cu Maemo 6 la bord, lansat in 2010?

2.955 ori
<b>Nokia N920, primul Internet Tablet cu Maemo 6 la bord, lansat in 2010?</b>Germanii de la Nokiaport au scapat pe web prima imagine cu succesorul faimosului Internet Tablet Nokia N900, modelul N920, pe care il puteti admira mai jos. &nbsp; &nbsp; Avem de-a face cu un tablet care ruleaza OS-ul Maemo 6 si care vine cu specificatii...

Germanii de la Nokiaport au scapat pe web prima imagine cu succesorul faimosului Internet Tablet Nokia N900, modelul N920, pe care il puteti admira mai jos.

Avem de-a face cu un tablet care ruleaza OS-ul Maemo 6 si care vine cu specificatii similare cu cele ale lui Nokia N900. Zvonurile afirma ca noul model va sosi pe piata la jumatatea sau sfarsitul anului viitor, iar ecranul sau va fi un display capacitiv multitouch cu o diagonala de 4.13 inchi. Astfel, Nokia ar putea rivaliza cu branduri ca HTC si Toshiba, cel putin in privinta evolutiei display-urilor sale.

Nokia N920 vine fara tastatura fizica, un trend de design urmat de mai toti marii producatori in ultimele luni, in special daca interfata multitouch isi face treaba bine. Daca Maemo OS se va dovedi un hit, va renunta Nokia in sfarsit la invechitul Symbian?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×