iPhone SE acum la precomandă prin intermediul Orange România; livrările încep din 7 aprilie

1.418 ori
<b>iPhone SE acum la precomandă prin intermediul Orange România; livrările încep din 7 aprilie</b>Doar acum c&acirc;teva momente vă anunțam că Vodafone Rom&acirc;nia a dat startul programului de precomandă pentru iPhone SE, și iată că acum vedem telefonul listat și &icirc;n oferta celor de la Orange. Avem și aici la dispoziție variantele cu...

Doar acum câteva momente vă anunțamVodafone România a dat startul programului de precomandă pentru iPhone SE, și iată că acum vedem telefonul listat și în oferta celor de la Orange. Avem și aici la dispoziție variantele cu 16 sau 64 GB de stocare, modele disponibile pe negru, auriu sau roz.

Modelul de 16 GB costă 469 euro ~ 2092 lei fără abonament, în timp ce varianta superioară care ne aduce 64 GB spațiu intern de stocare, este vândută la un preț de 569 eur ~ 2583 lei. Există și posibilitatea de achiziție a telefonului împreună cu un abonament de voce și date, modalitate prin care vom avea de plătit mai puțin inițial.

Ulterior, în funcție de planul tarifar ales, vom avea de plătit o taxă lunară aferentă pe o perioadă de 24 luni. Smartphone-ul celor de la Apple păstrează celebrul design regăsit pe iPhone 5s, oferind în schimb un pachet hardware actualizat, mare parte dintre dotări fiind cele de pe flagship-ul 6s.

 

Orange ME 17

Orange ME 20

Orange ME 30

Orange ME 42

iPhone SE 16 GB

355 eur + 17 eur/lună

339 eur + 20 eur/lună

244 eur + 30 eur/lună

135 eur + 42 eur/lună

iPhone SE 64 GB

455 eur + 17 eur/lună

439 eur + 20 eur/lună

345 eur + 30 eur/lună

235 eur + 42 eur/lună

Avem un terminal compact cu display Retina de 4 inch, un procesor dual-core Apple A9, 2 GB memorie RAM și o cameră foto de 12 megapixeli cu bliț dual-tone. Sunt aduse aici și câteva tehnologii de pe iPhone 6s, cum este cazul Retina flash - ecranul fiind utilizat pe post de bliț frontal.

Aflați faptul că Orange România va începe livrarea de terminale iPhone SE către clienți din data de 7 aprilie, dar și faptul că la achiziția telefonului fără abonament beneficiați de decodare gratuită. Pentru plasarea unei precomenzi, dar și pentru mai multe informații, puteți accesa pagina orange.ro de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×