Clona lui iPhone 7 Plus deja la vânzare în China; rulează Android și aduce chiar și o cameră duală

2.511 ori
<b>Clona lui iPhone 7 Plus deja la vânzare în China; rulează Android și aduce chiar și o cameră duală</b>Clonele de iPhone 7 au început a apărea în China, produse ale căror design se bazează pe schițele și imaginile cu noul iPhone ce s-au tot ivit pe internet în ultima perioadă. Un asemenea terminal este și cel reprezentat în fotografiile de mai jos, unul ce

Era de așteptat ca producătorii chinezi no-name să vină pe piață și cu o clonă pentru iPhone 7, și asta chiar înaintea lansării oficiale a produsului Apple - model al cărui debut este pregătit pentru luna septembrie. Ei bine, un astfel de device ce copiază design-ul viitorului smartphone din Cupertino se găsește deja în China, fiind vorba despre o variantă ce rulează sistemul de operare Android.

Telefonul beneficiază de o carcasă unibody metalică vopsită în celebra nuanță Rose Gold, iar la pachet remarcăm chiar și prezența unui modul foto dual. Vedem noul setup al benzilor din plastic dedicate antenelor, detaliu care cel mai probabil a fost copiat de pe urma schițelor și imaginilor ajunse pe web anterior.

Desigur că specificațiile sunt unele comune, cum este cazul unui procesor quad-core MediaTek, a unui display cu rezoluție modestă și cel mai probabil a unui chip de 1 sau 2 GB memorie RAM.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×