iPhone-urile supraincalzite produc probleme, explozii in Franta

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.919 ori
<b>iPhone-urile supraincalzite produc probleme, explozii in Franta</b>Auzisem de iPhone-uri care explodeaza si pornesc incendii, eventual de modele care au ucis oameni, inca de cand s-a lansat primul handset, dar e prima oara cand povestea ia amploare. Sa fie oare de vina cazul recent din Franta, in care un paznic a fost...

Auzisem de iPhone-uri care explodeaza si pornesc incendii, eventual de modele care au ucis oameni, inca de cand s-a lansat primul handset, dar e prima oara cand povestea ia amploare. Sa fie oare de vina cazul recent din Franta, in care un paznic a fost ranit de o bucata de sticla rezultata din explozia iPhone-ului sau?

Povestea nu este singulara, dar restul plangerilor se axeaza mai mult pe supraincalzirea terminalelor, in toata Europa. Ca urmare, autoritatile franceze au intrat pe fir, imediat dupa ce am aflat ca telefonul unui adolescent belgian a "implodat" si ca 10 alte victime din Franta s-au ales cu iPhone-uri crapate sau explodate.

OPC-ul francez a luat act de situatie si va investiga cazurile, cu care Apple este de altfel familiara, dupa problemele cu playerul iPod nano de prima generatie din Korea. Acesta a fost retras de pe piata dupa ce s-a dovedit ca au existat foarte multe probleme ale bateriei la nivel mondial. Ei bine, iata ca acum exista zeci de milioane de iPhone-uri in lume deja vandute, iar iPhone 3GS reuseste sa duca supraincalzirea la urmatorul nivel.

Investigatiile de pana acum au aratat ca au existat pana in 10 cazuri reale de probleme de acest gen si ca majoritatea pot fi puse pe seama "aplicarii unei forte externe" asupra ecranului. Sa fie PR-ul Apple chiar atat de puternic?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×