LG pregateste un model Viewty cu camera de doar 2 megapixeli?

Autor:  | Publicat în:  LG 1.598 ori
<b>LG pregateste un model Viewty cu camera de doar 2 megapixeli?</b>Brandul Viewty al celor de la LG a fost de obicei asociat cu cameraphone-urile de top, inca de la primul model, dar iata ca lucrurile sunt pe cale sa se schimbe. Misteriosul model LG GW300 ne induce in eroare si ne surprinde, datorita brandingului Viewty,...

Brandul Viewty al celor de la LG a fost de obicei asociat cu cameraphone-urile de top, inca de la primul model, dar iata ca lucrurile sunt pe cale sa se schimbe. Misteriosul model LG GW300 ne induce in eroare si ne surprinde, datorita brandingului Viewty, total in neconcordanta cu camera sa de doar 2 megapixeli.

Exista o teorie care afirma ca acesta ar fi un handset low end din seria Viewty, dar pana si cele mai prost dotate telefoane din ziua de azi trec de limita de 2 megapixeli, deci se putea mult mai bine. In ce priveste lista de specificatii, LG GW300 vine cu o tastatura full QWERTY, display QVGA, Bluetooth, memorie interna de 10 MB si un slot pentru carduri microSD.

Aceste dotari ne duc cu gandul mai degraba la un telefon destinat messaging-ului, care sa tenteze publicul tanar, decat la un cameraphone pentru fotografii amatori. Retineti si ca GW300 ar putea fi doar un nume de cod si noul LG ar putea sosi pe piata cu o total alta denumire.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×