Iron Man 3 review: un endless flyer cu câteva mici defecte, mai bun decât filmul! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.514 ori
<b>Iron Man 3 review: un endless flyer cu câteva mici defecte, mai bun decât filmul! (Video)</b>încep acest review de joc îndemnându-vă să nu mergeți la filmul Iron Man 3, care reușește să fie mai slab decât Iron Man 2, ceea ce e o performanță. Practic noul film e o comedie politistă, in care Iron Man apare cam 20-30 de minute. Avem și...

încep acest review de joc îndemnându-vă să nu mergeți la filmul Iron Man 3, care reușește să fie mai slab decât Iron Man 2, ceea ce e o performanță. Practic noul film e o comedie politistă, in care Iron Man apare cam 20-30 de minute. Avem și un joc asociat noului film cu Robert Downey Jr., titlul Iron Man 3 The Official Game, disponibil pe Android și iOS.

Avem de-a face cu un endless runner, mai bine zis endless flyer care ocupa 650 MB în versiunea iOS și 795 în cea Android. Jocul are o grafică 3D foarte arătoasă, chiar și pe tableta iPad Mini (click aici pentru preț) pe care l-am testat. în mod bizar, acest joc cere permisiunea de a accesa contactele atunci când îl porniți și nu prea înțeleg de ce ar vrea acest lucru. în fine, veți juca cu faimosul Tony Stark, costumat în Iron Man și având la dispoziție 18 costume, de la Mark III și Mark V la Mk 42 și War Machine/Iron Patriot.

Joc Iron Man 3

Din păcate vocea lui Petter Potts și Tony Stark nu e cea din film, deci nu avem nici Robert Downey și nici Gwyneth. Veți avea la dispoziție 2 resurse pentru a putea construi noi costume și a face upgrade-uri: credite Stark și cristale, ambele tare greu de obținut. E de apreciat faptul că avem numeroase misiuni la dispoziție în acest joc, deși unele sunt repetitive și mai de apreciat sunt luptele cu câte un boss de nivel.

Sistemul de control e cam haotic dacă optați pentru varianta touch, de ceea mai bine rămâneți la giroscop. Puteți apăsa pe ecran pentru a trage cu laserele din mâna lui Stark și veți... apasă pe ecran pentru a vira, totul fiind aproximativ. Jocul primește de la noi nota 7 din 10 și este o mică dezamăgire. îl descărcați de aici pe Android și de aici pe iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×