Samsung a livrat 70 de milioane de smartphone-uri În trimestrul 1 al acestui an; Dublu față de Apple!

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 928 ori
<b>Samsung a livrat 70 de milioane de smartphone-uri În trimestrul 1 al acestui an; Dublu față de Apple!</b>După ce Apple și-a anunțat rezultatele financiare pe primul trimestru al acestui an, e rândul ca Samsung să ne ofere la rândul său câteva cifre legate de performanțele sale în primul trimestru. &nbsp; &nbsp; Astfel aflăm că Sammy a livrat un...

După ce Apple și-a anunțat rezultatele financiare pe primul trimestru al acestui an, e rândul ca Samsung să ne ofere la rândul său câteva cifre legate de performanțele sale în primul trimestru.

Astfel aflăm că Sammy a livrat un număr record de smartphone-uri și anume 70 de milioane și asta în condițiile în care Samsung Galaxy S4 nici nu se lansase încă în primele 3 luni ale anului. Producătorul sud-coreean și-a prezentat rezultatele financiare ieri și deși nu au oferit detalii despre unitățile vândute, cei de la Strategy Analytics au publicat un număr pertinent și probabil apropiat de realitate.

Un lucru e sigur: Samsung a livrat aproape dublul numărului de smartphone-uri livrate de Apple (37.4 milioane de unități). Cota de piață a companiei sud-coreene pe zona smartphone a crescut de la 28.8% în trimestrul 1 din 2012 la 32.7% în trimestrul 1 al acestui an. Pe locul 3 se afla pentru prima oară LG, cu 10.3 milioane de unități livrate în ultimele 3 luni. Apoi urmează Huawei, cu 9.9 milioane de unități și ZTE cu 9.1 milioane.

Nokia, HTC, Sony, BlackBerry și Motorola nici măcar nu intra în top 5... Samsung domina și pe partea de vânzări de telefoane per total, cu 115 milioane de unități și cota de piață de 27.5%.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×