ITX xpPhone, primul telefon care ruleaza Windows XP, disponibil acum prin pre-comanda

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.402 ori
<b>ITX xpPhone, primul telefon care ruleaza Windows XP, disponibil acum prin pre-comanda</b>Prezentat initial la Computex in aceasta vara sub forma de prototip, ineditul telefon din imaginea de mai jos este incredibil prin faptul ca ruleaza o versiune full de Windows XP. Terminalul este disponibil chiar acum prin pre-comanda, prin intermediul...

Prezentat initial la Computex in aceasta vara sub forma de prototip, ineditul telefon din imaginea de mai jos este incredibil prin faptul ca ruleaza o versiune full de Windows XP. Terminalul este disponibil chiar acum prin pre-comanda, prin intermediul operatorilor Orange, AT&T si Vodafone.

ITX xpPhone foloseste un display touchscreen de 4.8 inchi si vine cu GPS, un procesor AMD Super Mobile 512/1 GB RAM si o capacitate de stocare asigurata fie de un SSD de 8/16/32/64 GB, fie de un HDD de 30/60/80/120 GB. Ecranul telefonului suporta o rezolutie de 800 x 480 pixeli, iar la capitolul conectivitate beneficiati de suport GSM/GPRS/EDGE/WCDMA (HSDPA/HSUPA), plus CDMA si TD-SCDMA.

xpPhone

Printre dotari se mai numara suportul WiFi si Bluetooth, un jack audio pentru casti, un port pentru microfon, unul USB 2.0 si un conector pentru dock, care asigura si semnalul de output VGA. Bateria lui xpPhone asigura 5 ore de convorbire si 5 ore de standby, iar toate aceste dotari "incap" intr-un handset care cantareste 400 de grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×