Oppo prezintă un prototip de telefon cu corp flexibil şi ecran de 7 inch

1.277 ori
<b>Oppo prezintă un prototip de telefon cu corp flexibil şi ecran de 7 inch</b>Nu doar Samsung pregătește smartphone-uri flexibile, ci și producătorul chinez Oppo. Acesta tocmai ce a prezentat astăzi un prototip de telefon cu corp flexibil și ecran de 7 inch, model care se aseamănă destul de mult cu consola de jocuri Nintendo 3DS

E foarte greu să numim terminalul de mai jos telefon, dar având în vedere categorisirea lui Lenovo Phab Plus şi Huawei P8 Max, să zicem că acest prototip Oppo e totuşi un handset. El a fost expus recent şi iese în evidenţă prin corpul şi ecranul flexibil.

Samsung şi LG au explorat acest format în ultimii ani, făcând paşi nesiguri în direcţia unui device cu adevărat indoibil şi flexibil. Ei bine Oppo pare pusă pe inovaţie în 2016, după ce a prezentat o tehnologie revoluţionară de încărcare şi de asemenea o tehnologie foto la MWC 2016. Tot Oppo a ieşit în evidenţă în ultimii ani prin camere rotative pe terminalele sale şi telecomanda pentru smartphone.

Proiectul terminalului flexibil a debutat în august 2015, iar prototipul a fost gata în luna februarie a acestui an. Ceea ce vedeţi mai sus pare un model ce aduce cu o consolă Nintendo DS, mai degrabă decât un telefon clasic. Încă nu e clar dacă avem un display dual, cu o balama invizibilă între cele două porţiuni sau un ecran singular şi indoibil.

Poziţionarea portului USB şi a camerei frontale mă face să mă gândesc totuşi că aceasta e mai degrabă o tabletă...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×