Japonezii primesc ce-i mai bun! Telefonul Sharp Aquos SH-01D vine cu o cameră de 12MP, display HD 3D

1.871 ori
<b>Japonezii primesc ce-i mai bun! Telefonul Sharp Aquos SH-01D vine cu o cameră de 12MP, display HD 3D</b>în vreme ce americanii abia fac cunostiinta cu primele telefoane 720p, în Japonia se lansează deja handseturi cu camere de 12 megapixeli și ecrane 3D HD. Este și cazul modelului Sharp Aquos SH-01D, un telefon Android care tocmai a fost anunțat de...

în vreme ce americanii abia fac cunostiinta cu primele telefoane 720p, în Japonia se lansează deja handseturi cu camere de 12 megapixeli și ecrane 3D HD. Este și cazul modelului Sharp Aquos SH-01D, un telefon Android care tocmai a fost anunțat de către operatorul local NTT DoCoMo.

Handsetul va fi pus în vânzare începând cu 2 decembrie, iar dotările sale includ o cameră de 12.1 megapixeli și un display 720p 3D. Ecranul are o diagonală de 4.5 inchi și nu necesită ochelari speciali pentru vizualizarea conținuturilor tridimensionale. Sharp Aquos SH-01D va sosi în variante de culoare albastră, neagră sau albă și cu o carcasă rezistenta la apă. Procesorul sau este un TI OMAP4430 dual core de 1 GHz, iar dotările includ Bluetooth, WiFi, DLNA și NFC.

Terminalul rulează Android 2.3 și nu m-ar mira dacă la un moment dat ar ajunge și în Europa sau Statele Unite, având în vedere recenta dorința de expansiune a producătorilor japonezi și la nivel internațional. Dacă la HTC EVO 3D, grafică tridimensională nu era impresionantă, iar la LG Optimus 3D pe utilizator îl dureau ochii de la imagini, poate că acest model Sharp este în sfârșit un telefon 3D rezonabil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×