Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămâna 20 - 27 noiembrie: Black Friday, Samsung vs Apple și telefoane noi În România

1.847 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămâna 20 - 27 noiembrie: Black Friday, Samsung vs Apple și telefoane noi În România</b>Săptămâna care tocmai se încheie a stat sub semnul lui Black Friday, cu reducerile sale, cu picajul site-urilor marilor retaileri din România și alte probleme similare. Totuși și alte știri au fost în top 10, fie că e vorba de noi telefoane...

Săptămâna care tocmai se încheie a stat sub semnul lui Black Friday, cu reducerile sale, cu picajul site-urilor marilor retaileri din România și alte probleme similare. Totuși și alte știri au fost în top 10, fie că e vorba de noi telefoane lansate în România sau de duelul Samsung - Apple. Hai să vedem cele mai importante articole ale săptămânii:

10) Samsung Galaxy Nexus vs iPhone 4S - meci egal în performanțe?

Eternul duel dintre Samsung Galaxy S II și iPhone 4 s-a transformat acum într-o bătălie dintre Samsung Galaxy Nexus și iPhone 4S. E greu să alegi un câștigător dintre aceste modele, fiecare având atuurile sale. Totuși, Galaxy Nexus pune la bătaie un display 720p, NFC, un Android 4 interesant, în vreme ce iPhone 4S are un procesor grafic fantastic pentru gaming.

9) Avem un nou campion: cel mai subțire smartphone din lume este Fujitsu Arrows F-07D! Grosime sub 7mm!

Avem un nou campion: cel mai subțire smartphone din lume este Fujitsu Arrows F-07D! Grosime sub 7mm!Se pare că Motorola Droid RAZR nu mai este cel mai subțire smartphone din lume, fiind acum depășit de către un handset din Japonia. Fujitsu Arrows F-07D are o grosime de mai puțin de 7 mm, 6.7 mm mai precis. Nici dotările sale nu sunt de lepădat, deoarece acest smartphone folosește un CPU de 1.4 GHz, 512 MB RAM, 1 GB memorie internă și Android 2.3 drept OS.

8) Samsung Galaxy Nexus, acum la precomandă și în România! Avem și preț: 2899.99 lei!

Samsung Galaxy Nexus, acum la precomandă și În România! Avem și preț: 2899.99 lei!și continuă seria știrilor despre Samsung Galaxy Nexus, telefon ajuns și în România, unde este disponibil prin precomanda. Quickmobile.ro listează produsul în portofoliul său, cu prețul de 2899.99 lei, identic cu cel al lui iPhone 4S, în varianta cea mai ieftină. Alegerea aparține clientului, dar mai bine așteptam să vedem și cum va oferi Vodafone acest device.

7) Xperia Active bate șnițele, se scufundă în apă și este tăiat cu cuțitul... toate la Mobilissimo! (Video)

Xperia Active bate șnițele, se scufundă În apă și este tăiat cu cuțitul... toate la Mobilissimo! (Video)Xperia Active este un telefon deosebit, asta e sigur. Cu ce alt terminal mobil mai poți bate șnițele, sau pe care alt telefon îl poți tăia cu cuțitul său baga într-un bol cu apă? Ce se întâmplă atunci când acest Xperia este scufundat în apă aflați din articolul nostru și din clipul video integrat. Handsetul face față cu brio provocărilor.

6) Oferta de telefoane din partea Orange de iarnă și de sărbători

Oferta de telefoane din partea Orange de iarnă și de sărbătoriSuntem la mai puțin de o lună distanță de Crăciun, astfel ca operatorii au început să publice oferta de iarnă și de sărbători. Orange începe cu o listă interesantă, dar care nu oferă reduceri chiar atât de mari pe cât aș fi crezut. De la LG Optimus Black la Nokia 700 și modele low end, gasitit tot ce doriți în această listă.

5) știați că: primul telefon cu touchscreen datează din 1993 - IBM Simon

știați că: primul telefon cu touchscreen datează din 1993 - IBM SimonLumea nu a început și nu s-a terminat cu Apple iPhone, mai ales că primul telefon cu touchscreen a fost lansat în 1993 și creat de către IBM. Se pare că v-am stârnit interesul cu acest articol de tip "știați că", care oferă detalii despre IBM Simon, un prim device portabil touch, care avea funcții rezonabile chiar și pentru începutul anilor 90.

4) Nokia Lumia 800 disponibil acum în România, la prețul de 2199 lei

Nokia Lumia 800 disponibil acum În România, la prețul de 2199 leiîn vreme ce la englezi se vinde ca pâinea caldă, primul telefon Nokia cu Windows Phone, Lumia 800 a ajuns și la noi la precomanda. Prețul este de 2199 lei, puțin cam piperat pentru un Windows Phone, mai ales unul cu dotări nu foarte depărtate de cele ale modelelor din 2010. Designul identic cu al lui Nokia N9 va atrage cu siguranță câțiva împătimiți.

3) Black Friday sau vinerea ofertelor în România și tablete sau telefoane pe care le-aș dori la reducere

Un articol subiectiv, în care unul dintre redactorii Mobilissimo.ro își exprima dorințele cu produsele ieftinite de Black Friday și cu privire la prețurile ideale pentru această "sărbătoare". Din păcate, aceste dorințe nu au devenit realitate, iar retailerii nu au făcut față presiunii publicului.

2) Samsung dă în Apple tare de tot cu noua reclama-parodie pentru Samsung Galaxy S II (Video)

Samsung dă În Apple tare de tot cu noua reclama-parodie pentru Samsung Galaxy S II (Video)Samsung promovează agresiv, dar și subtil terminalul Galaxy S II în SUA, definind fanii Apple drept oi care stau la coadă pentru un iPhone. Evident, s-au încins discuțiile intre fanii Androis și cei iOS pe tema noii reclame la Samsung Galaxy S II și rezultatul este un articol cu multe vizualizări. Voi de care parte sunteți? și ce părere aveți despre reclama Samsung?

1) Superofertele Black Friday vin de la eMag - prețurile și reducerile momentului!

Superofertele Black Friday vin de la eMag - prețurile și reducerile momentului!Toți au dorit să afle la prima oră vineri prețurile și superofertele de la eMag, astfel ca acest articol a fost propulsat în top de dorința de cunoaștere a publicului. Mobilissimo.ro a realizat aici și un tabel comparativ cu prețurile de la eMAg, înainte și după reducere. Observați că reducerile nu au fost chiar atât de mari pe cât se spera...

După o săptămână marcată de o tradiție americană a reducerilor, de Galaxy Nexus și Apple, urmează acum o săptămână în care vă vom prezenta recenzia tabletei Amazon Kindle Fire, a lui HTC Rhyme, telefonul mov pentru doamne și în care vom sărbători 1 decembrie și ne vom odihni, pe măsură ce intra în prima lună de iarnă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×