Karbonn Sparkle-V Unboxing + Concurs: primul telefon Android One sosește la Mobilissimo.ro, pune accentul pe fluiditate (Video)

Autor:  | Publicat în:  Karbonn 2.985 ori
<b>Karbonn Sparkle-V Unboxing + Concurs: primul telefon Android One sosește la Mobilissimo.ro, pune accentul pe fluiditate (Video)</b>După atât de multe smartphone-uri, e momentul să ne orientăm spre un device mai degrabă low end, unul cu o proveniență interesantă. E vorba despre Karbonn Sparkle-V, primul telefon cu Android One pe care îl testăm la Mobilissimo.ro și care...

După atât de multe smartphone-uri, e momentul să ne orientăm spre un device mai degrabă low end, unul cu o proveniență interesantă. E vorba despre Karbonn Sparkle-V, primul telefon cu Android One pe care îl testăm la Mobilissimo.ro și care costă 499 lei în aceste zile la eMAG.ro, în reducere de la 549 lei.

Terminalul a fost primit de la Karbonn Mobile România, cărora le mulțumim și poate fi câștigat la un concurs Mobilissimo.ro. Avem de-a face cu un handset accesibil, provenit din India, care va primi actualizări la cel mai nou Android în următorii 2 ani după lansare, după cum e menționat chiar pe cutia sa. Karbonn Sparkle-V măsoară 10.4 mm în grosime, cântărește puțin peste 100 de grame și are o baterie de 1700 mAh.

Karbonn Sparkle-V Unboxing + Concurs: primul telefon Android One sosește la Mobilissimo.ro, pune accentul pe fluiditate (Video)

Acest model are un display de 4.5 inch, cu rezoluție de 480 x 854 pixeli și integrează un procesor quad core Cortex A7 de 1.3 GHz, un MediaTek MT6582, plus 1 GB RAM, 4 GB ROM și slot microSD. Telefonul are parte de o cameră de 5 megapixeli în spate, una frontală de 2 MP, plus alte dotări precum GPS, două sloturi SIM și radio FM. Android One include anumite funcții din Lollipop, printre care și aplicația cameră similară.

Revenim cu o analiză detaliată în curând, dar între timp iată regulile concursului, care va aduce acest model:

  1. Like la pagina de Facebook Karbonn Mobile România
  2. Postați un comentariu la articolul de unboxing/review (NU pe YouTube) cu răspuns la întrebarea "Considerați că Android One e un avantaj pentru Karbonn Sparkle V? De ce?".
  3. Dați share public pe contul vostru de Facebook personal la articolul de unbox/review

Cele 3 capturi sunt trimiste la adresa [email protected], cu subiect "Concurs Karbonn Sparkle V", plus nume real, număr telefon și adresa. Tragerea la sorți va avea loc prin random.org la o dată ce va fi comunicată în momentul publicării recenziei. Multă baftă! [FORUM]

UPDATE: rezultatul extragerii îl puteți afla de aici.

Prețul actualizat al lui Karbonn Sparkle-V îl puteți afla de aici.

Karbonn Sparkle-V Unboxing

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×